Webliefde.nl
           Hoe presenteer je jezelf?

Het allerbelangrijkste advies is: wees eerlijk. Wanneer je jezelf anders voordoet dan je in werkelijkheid bent, ben je niet alleen oneerlijk tegen anderen, maar vooral ook tegen jezelf.

Wanneer je werkelijk een leuke ontmoeting of een leuk contact met iemand wilt krijgen, dan heeft het geen zin om te doen alsof je iemand anders bent. Vroeger of later komt dat altijd aan het licht.

Eerlijkheid betekent niet automatisch dat je je hele ziel en zaligheid hoeft prijs te geven. Wees voorzichtig in het geven van gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld je adres of het bedrijf waarvoor je werkt.

Veel mensen gebruiken op een datingsite niet hun eigen naam, maar maken gebruik van een nickname: een schuilnaam om te voorkomen dat ze herkend worden.

Een goede nick heeft bovendien als voordeel dat het al meteen wat informatie over jezelf geeft: motormuis, jufpetra, Baardig73 zijn namen die wat zeggen over beroep, hobby, leeftijd of persoonlijkheid. Veel singles geven hun echte naam in e-mails wanneer ze met iemand in contact komen.

Veel mensen zijn huiverig om een foto van zichzelf te plaatsen op een datingsite. Toch heeft het plaatsen van een foto veel voordelen. Allereerst krijg je sneller een reactie wanneer je een foto plaatst. Bovendien kom je open en betrouwbaar over.

Als je bang bent herkend te worden, kun je ook aangeven dat je een foto op verzoek stuurt aan mensen die je aanspreken.


Copyright - Privacybeleid